Akváriumaink mérete, formája, jellege a helyi adottságoktól és funkciójuktól függ. Megrendelőinkkel közösen alakítjuk ki a koncepciót.
Készítünk bútoros, sziklás, csobogós, édesvízi és tengeri akváriumokat.  A 200 liter alatti méretet nem ajánljuk, mert nem tudunk garanciát vállalni a stabil biológiai egyensúly fennmaradására. Felső méret határ nincs.

Akvárium bútorokat készítünk tömör fából és lap anyagból.
Természetesen az ön asztalosával is kooperálhatunk.

Sziklás akváriumaink olyan hatást keltenek, mintha egy tömbből lettek volna kifaragva.

Csobogóval kombinálva egy szobai vizes kertet varázsolunk lakásába. A víz alatti világ, valamint szárazföldi növények és sziklák egészen különleges együttesét hívjuk életre. Ezen elemek jelenléte a Feng Shui, és más keleti bölcseletek szerint is gazdagítja életünket.
Akváriumainkban és csobogóinkban is minden gépészeti egységet szikla borítás takar, mely egyben számos lehetőséget kínál növények beültetésére.

Az édesvízi akváriumokat szívesen rendezzük be biotópnak. Automatizált gépészettel havi egyszeri karbantartás mellett a víz minősége és az akvárium látványa mindig kifogástalan esztétikai élményt nyújt.

A tengeri akváriumokat korallok, virág állatok és színpompás halak sokasága teszi igazán élethűvé. 300 liter a minimális méret.